7. ledna 2018

Pošmourný víkend

Ačkoliv některé z vás si užívali víkendu slunečného, téměř jarního, u nás bylo škaredě - mlhavo, zataženo, občas poprchávalo, takové počasí pod psa. Přece ale nebudem zalezlý celý víkend doma! I když se mě snaží dobýt nějaká chřipajzna, popadla jsem vodítko, vzala frisbee talíř a šli jsme s Matýskem na prochajdu k přehradě. 

Ať už prší, sněží nebo praží sluníčko, Matymu je to jedno, hlavně, že může lítat venku a prohánět svůj milovaný létající talíř.


V lednu si na Jablonecku většinou užíváme krásného sněhu, třeba jako loni... 


... letos jsme si prozatím pořádné zimy moc neužili. Snad se to brzy zlepší. 


Možná se vám z fotek může zdát, že se Maty moc rád fotí, opak je však bohužel pravdou. Jakmile na něho namířím foťák, je z něj velmi nešťastný pes... 


... a tak ze sebe musím dělat blázna, vyluzovat nejrůznější pro jeho ucho lákavé zvuky, slibovat talíř, aport, míček, ňaminku nebo páníčka, abych upoutala jeho pozornost alespoň na chvilku. Pak to musí být šup šup, cvak cvak, honem fotit, protože Maty není blbej a pokaždé mé plané sliby prokoukne.... :) 

Cože, říkalas něco o míčku??! 


17 komentářů:

  1. Luci,kdyby mi bylo alespon o 10roků míň,chtěla bych takovýho Matýska.Já jsem se do něho zamilovala.Ty naše 4výmarandy co jsme měli, byly taky moc chytrý, hodný.Pořád na ně vzpomínám.Byla s nima legrace.S Evinkou bordodogou je to jiné.Má úplně jinou povahu,ale taky zlatíčko
    Mějte se hezky.Martina



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, kéž by ses s námi také podělila s vyprávěním o tvém životě, o tvých zážitcích, moc ráda bych k tobě nakukovala. :-) Stále blogu odoláváš? To je velká škoda.
      Výmarskou ohařku má naše sousedka, před chvilkou to byl ještě malý uzlíček a teď už je pořádná. Je moc hodná, náš Maty jí miluje. Ostatně jako všechny fenky... :)
      Evinku bych si moc ráda na nějaké fotce prohlédla. :-)

      Vymazat
    2. Luci,rozhodla jsem se jít do blogu letos,ale musí mi s tím pomoct manžel.Fotit moc neumím ,ale snad to taková hrůza nebude.Posílám pohlazení a pusinku Matýskovi a přeju hodně zdravíčka.Martina

      Vymazat
    3. Tak to je parádní zpráva, moc se těším! :-)

      Vymazat
  2. U nás byla sobota slunečná, procházka byla příjemná a vůbec jsem se nedivila, že jsem potkávala lidi v tričkách a krátkých kalhotách. Ale v neděli už bylo zataženo, nepříjemno. Jak je vidět, tak Matýskovi šedivé počasí nevadí a procházku stejně užívá, je krásný.

    OdpovědětVymazat
  3. Na to, že fotíš Matyho ve spěchu a často, děláš super snímky. Z tak krásných fotek to vždycky vypadá, jako by ti podle přání pózoval. :-)
    Taky věřím, že se zima umoudří a příjde taková, jak má být.

    OdpovědětVymazat
  4. Letos je to s venčícími procházkami na houbelec, všude vlhko a bláto. Vidím, že si Matýsek stejně, jako naše Bella, lehá na zem a to já vždycky trnu, kolik špíny zase přitáhneme domů. Nehledě na to, že v tlapkách se člověk tomu marastu neubrání. Matýsek je úžasný pejsek, je krásný a plný života. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, je fakt, že tohle blátivé počasí je na prochajdy na prd, protože pes se vrátí domů jako čuně. Zrovna jsme z jedné takové procházky přišli a Maty šel ihned do sprchy! :-)

      Vymazat
  5. Ta poslední fotka nemá chybu, úplně si tě představuju, jak mu něco slibuješ :D. Hodně mi to připomíná mě a moje děti :D.
    Zima není nic moc, ale jakožto nemilovník sněhu jsem za to ráda a kdyby to tak bylo do jara, vůbec bych se nezlobila. Ale nejspíš moje přání zůstane jen přáním, prý se to tu má ještě rozjet ve velkém :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím, Luci, tvůj psí přítel je dokonalý model a hlavně von tě fakt miluje.

    OdpovědětVymazat
  7. Matýsek je úplně boží! :) Border kolie je plemeno, po kterém toužím už pěkně dlouho a můj plán je, až bude někdy zahrádka, tak ji nějakým podobným krasavcem také ozdobit. :)
    Každopádně, i když se nerad fotí, fotky nakonec vyšly jako na výstavu!

    OdpovědětVymazat
  8. Luci, Matýsek je moc krásný a umí zapózovat i když mu k tomu musíš pomoct :-) Posílám mu pohlazení a Tobě pozdrav z Valašska :-)

    OdpovědětVymazat
  9. To je ale krasavec! Taky máme úžasnou Borderku tedy borderáka :-D. Zanedlouho u mě vypukne krásná zvířátková soutěž s Funky Dog tak si můžeš zasoutěžit o nějaký ten motýlek, nebo šáteček.
    Janina_co_tvoří_skvosty

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherný pejsek a jak dovede zapózovat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj všichni! I, m zde prozkoumat blogy a fórum o nádherné a nejbezpečnější lék na (Herpes Virus). Byl jsem pozitivní na smrtící virus zvaný herpes a já jsem ztratil naději, protože jsem byl ven vrhal a odmítl dokonce i mé přátele skříně. Hledal jsem on-line, abych věděl a vyptával se na lék na Herpes a já jsem četl někoho svědectví o tom, jak byl vyléčen z Herpes, tak jsem se rozhodl kontaktovat stejného bylinkáře, protože vím, že příroda má moc léčit všechno. kontaktoval jsem ho, abych věděl, jak mi může pomoci a on mi řekl, že se nebudu bát, že mě uzdraví přírodními bylinami od Boha! po dvou dnech, kdy ho kontaktoval, mi řekl, že lék je připraven a poslal mi ho přes DHL a po 3 dnech se mi dostal! Použil jsem med, když mě instruoval (Ráno a VEČER) a byl jsem vyléčen! jeho opravdu jako sen, ale jsem tak šťastný! to je důvod, proč jsem se rozhodl také přidat další komentář k Němu tak, že více může být zachráněno stejně jako já! a pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu purenaturalhealer@gmail.com nebo whatsapp +2348105150446

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)