19. října 2017

Matýsek vybojoval stříbro!

Od začátku roku se s Matym věnujeme flyballu. Ačkoliv nastoupil jako úplný začátečník, už v květnu se zúčastnil svých prvních závodů. Z těch jsme byli jak já, tak Maty dost vyjukaní, ale brzy nás ta atmosféra chytla, vypilovali jsme chyby, kterých jsme se jako začátečníci dopouštěli a konečně se sehráli jako tým. V průběhu roku jsme absolvovali 5 soutěží a v té poslední, která se konala v mých rodných Českých Budějovicích, jsme se dostali až do finále! Ačkoliv jsme 1. místo neobsadili, domů jsme vezli stříbro a já jsem na toho našeho chlupáče moc pyšná! ♥ ♥ ♥ Navíc jsme díky tomuto sportu získali spoustu nových přátel, a to nejen těch psích. :) 

Tímto jsme krásně zakončili sezónu 2017 a už se moc těšíme na tu další, kde se snad dočkáme i zlata! :) 


15 komentářů:

  1. Lucko, obrovská gratulace ke krásnému umístění. Jste moc šikovní. Obdivuji všechny, co dokáží s pejskem víc než sedni, lehni a popros. :O) Třeba jako my. :o) Ale dříve jsme na výstavy také chodili, díky tomu máme štěňátka s PP.
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný velká gratulace :) Rada

    OdpovědětVymazat
  3. Luci jste šikovní, oba :-)) Gratuluji D.

    OdpovědětVymazat
  4. No to je radost, líbí se mi, když pejsci poslouchají a dokážou tohle všechno. Ne jako ten sestřin, ten roste jako dříví v lese...ale dobře si rozumí s mou maminkou /87/...Hezký den všem...Mi.

    OdpovědětVymazat
  5. Velká gratulace Tobě i Matýskovi. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Velikou gratulaci posílám a přeji i tu zlatou! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je chlupáč šikovný. Až se otrká a zvykne si na nové překážky, tak jistě to zvládne s přehledem na zlatou.

    OdpovědětVymazat
  8. Lucko,
    jé Vy jste soutěživý ;-)
    A Matýskovi velká gratulace !

    OdpovědětVymazat
  9. Luci, Matýsek je šikulka, příště doveze zlato. Je to krásný pejsek, takoví se mi líbí. A má jméno jako můj vnuk Maty :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Luci, moc gratuluji oboum. My jsme s prví výmarandou chodili na výstavy a v Českých Budějovicích vyhrála dvě první ceny.Matýsek se mi moc líbí, je nádherný .Posílám mu pusu a pohlazení.Martina

    OdpovědětVymazat
  11. Moc gratuluji Matýskovi, i tobě, protože cvičit psa je někdy opravdu fuška. Znám to :D S Argem chceme na myslivecké zkoušky, tak už jsme začali cvičit. Někdy poslouchá, ale někdy je vyloženě líný. Proč by si lehal, když bude zase muset vstávat, že. To radši dělá že neslyší :D

    OdpovědětVymazat
  12. Blahopřeji Matýskovi ke stříbru! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)