31. října 2016

Stromečkobraní :))

U nás už to vypuklo... Stromečkobraní je v plném proudu! :) Adventní čas se nezadržitelně blíží a tak jsem se již pustila do přípravy stromečků se zahnutou špičkou i  do věnců. Veškeré mé výrobky si můžete prohlédnout také zde: Lucka Dekorace..

A tak mým nejlepším kámošem v následujících týdnech bude tavící pistole a vázací drátek a já budu tvořit, motat, zdobit... :) Už se na to těším. Zase se nám bude třpytit celý dům. :) ( Tomu rozumějte tak, že na většině vánočních přízdob je spousta třpytek, které se dostanou úplně všude. A tak už se pak ani nedivíme tomu, jak náš taťka přišel ke třpytkám, které mu zdobí čelo po celou pracovní dobu. :))


Stromečky v minulých letech..





Krásné podzimní dny... :-)


16 komentářů:

  1. Luci, nádhera, já si je pamatuji z dřívějška , to nejde zapomenout...je to zase něco úplně jiného, efektní a nemá to každý.
    Krásné tvořivé dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, moc krásné stromečky. Nedivím se ti, že se těšíš. Takhle tvořit nebudu, ale těším se na to mé tvoření a zdobení jako malá :-) Hezké dny D.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, je to nadhera, take jsem podobe vloni delala, jen mam problem sehnat dostatek materialu. At se dari. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Luci a já už se moc těším až nám budeš ukazovat fotky tvého předvánočního tvoření,protože si moc dobře pamatuju,že ty jsi na všechny ty stromečky a věnce odbornice.Máš vždycky moc hezky nazdobeno,s citem a vkusem

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto zahnuté stromečky, připomínající skřítkovské čepičky, se mi moc líbí. Čas vánoční se blíží i počasí tomu začíná odpovídat a to se má ochladit ještě víc a možná uvidíme i první sněhovou vločku. Tak ať se ti dílo daří, ale to určitě bude, jsi holka moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná práce, Luci! Já sama za sebe bych tam snad už ani žádné přízdoby nedávala, mně se náramně líbí jen ten "polotovar", tedy zelený stromek. Musí to být piplačka, ale ten výsledek je opravdu parádní. Jsi šikovné děvče :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje těšení na tvoření úplně chápu. Kdyby bylo po mém nejraději bych nechodila do prce a celé dny něco vyráběla :-). Stromečky jsou velice vtipné :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Luci, jsi fakt šikovná. A ty stromečky s ohnutou špičkou jsou takové správně legrační.

    OdpovědětVymazat
  9. Luci, roztomilé a krásné. Obdivuji každé ruce, co umějí vytvořit z obyčejných věcí nádherné kousky. Jen mít více času, s tím je u mne problém a tak jsem ráda, že stíhám to, co mám a do dalších větších akcí se raději nepouštím. Těším se na další tvé tvoření.

    OdpovědětVymazat
  10. Lucinko, to je parádní výzdoba, taky ji mám moc ráda, ale takovou krásu doma nemáme. Moc chválím včetně taťky.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi tvé stromečky líbí. Tvé těšení se na tvoření a zdobení chápu, mám to stejně :-) Hezky víkend, Karla

    OdpovědětVymazat
  12. Nazdobené stromečky s ohnutými špičkami, to je bezva nápad. Jsi šikulka ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  13. Lucinko, stromečky jsou nádherné - určitě vyzkouším si nějaký udělat. Inspiraci jsem získala - děkuji. Pozdravuji Matýska - jak mu jde cvičení s piškotkem. Už ho nesežere?
    Hezký večer Iva

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Luci,stromečky jsou kouzelné!Jsi šikulka.
    Moc Tě zdravím a děkuji za návštěvu ♥
    Měj se krásně, Pavla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)