21. března 2017

Fofola letadlo :)

To se takhle těšíte na víkend, až vyrazíte na výlet, na procházku, pracovat na zahradu.... a ono celý dva dny proprší! :( V sobotu jsme měli cestu do Mladé Boleslavi a cestou zpátky jsme se chtěli podívat na Bezděz. Bohužel déšť neustal, teplota 4°C, výlet by neměl cenu, a tak jsme se vydali na cestu zpět do Jablonce. U Bakova nad Jizerou jsme zastavili alespoň na kávu a Kofolu v netradiční restauraci, která se nachází v prostoru vyřazeného letadla na odpočívadle u rychlostní komunikace R10. Kolem letadla projíždíme každou chvilku, pokaždé jsme si říkali, že se tam musíme zastavit a nakonec jsme s tam dostali až teď, po dvou letech.... :)



V letadle je možné zakoupit si kromě jídla a pití i upomínkové předměty a hračky. Fajn zážitek, hlavně pro děti je to asi pěkná podívaná. Venkovní posezení v létě pod letadlem bude ještě příjemnější, v letadle bylo trochu "zatuchlo" :-). Znáte tohle letadlo? Navštívili jste někdy podobnou nezvyklou restauraci? :)


17 komentářů:

  1. Luci, taky jsme původně, na právě uplynulý víkend, plánovali první letošní výlet, ale nakonec bylo tak hnusně, že jsme výlet odložili. Vy jste si ten zmařený výlet aspoň trochu vynahradili návštěvou netradiční restaurace. Je to prima nápad. Letadlem jsem nikdy neletěla, tak by docela zajímalo, jak to tam vypadá (škoda toho špatného vzduchu, to by mi asi vadilo).

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy když kolem letadla jedeme, tak si říkám že bysme tam někdy měli zavítat. Hezky jsi mě tedy inspirovala a mám tak další tip na zastávku při výletě.

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  3. Kolem jezdíme taky často, ale nikdy jsme tam nebyli. To "zatuchlo" mi připomnělo, jak jsme spali v pokoji na hotelu Ještěd :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Jezdime kolem kazdou chvili, ale zatim jsme tam nikdy nezastavili, jen o tom mluvime, budeme to muset napravit:-). M.

    OdpovědětVymazat
  5. Super zážitek, nikdy jsem o tomto letadle neslyšela.
    Hezké úterý.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé letadýlko a hezký zážitek :-)) D.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je parádní a originální, super zážitek, až někdy budu mít cestu kolem, musím se tam taky zastavit. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Navštívila, kdysi před 30lety v mém rodném městě, Olomouci, nechali soudruzi z CCCP vysloužilé obrovské letadlo a my se tam byli podívat.
    ...a jestli mluvíš o tom minulém propršeném víkendu...tak my jsme se vrátili předčasně z výletu, na který jsem se těšila půl roku....člověk se nemá těšit!!!

    OdpovědětVymazat
  9. To je super nápad. Určitě je to něco jiného a pro děti určitě moc zajímavé. Nikdy jsem o něčem podobném neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  10. Luci, podobná restaura byla v Olomouci, pak to ale zrušili. Nikdy jsem tam nebyla, kafíčkovala jsem vždycky jen v originál letadle cestou na dovolenou :-) K.

    OdpovědětVymazat
  11. V kiosku vedle letadla mají pestrý výběr dobrých jídel, my domorodci sem jezdíváme na výtečnou zmrzlinu(opočenskou)

    OdpovědětVymazat
  12. Luci, zrovna teď o víkendu jsme kolem téhle letadlové restaurace jeli. Pamatuji ji tam už spoustu let (dřív jen nebyla namalovaná na kofolovo). Ale uvnitř jsem nikdy nebyla.

    OdpovědětVymazat
  13. Vím, že to tam někde je, ale nikdy jsem tam nebyla.

    OdpovědětVymazat
  14. Lucinko jako dítě jsem byla v ozdravovně a na zahradě stálo letadlo do kterého jsme mohli chodit. Byl to tenkrát zážitek. Tvoje letadlo je pěkně vybarvené a uvnitř restaurace - to muselo být pěkné zastavení.
    Přeji ti krásné jarní dny Iva

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to neznám. Ale vypadá to být dobrá investice vytvořit takovou restauraci. Docela by mě lákalo se tam zajet podívat.

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné letadélko, příjemný zážitek. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Luci, tam je výtečná zmrzlina!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)