9. února 2017

Žížalopes

 Náš Maty je velmi obratný a mrštný pes. Občas jen s otevřenou pusou zírám na to, do jakých poloh se dokáže zkroutit. :) Tahle je jeho nejoblíbenější - vyvalit se na záda, nožky nahoru, vyvětrat kulky :) :) :). Nejspíš má nějaké předky mezi žížalami. :)

Před tím, než jsme si pejska pořídili jsme si nastavili jasná pravidla - na sedačku a do postele NE!
Jak to nakonec dopadlo můžete vidět na fotkách níže... :)


Čerstvě povlečená postel? Parádička! 

A zdřímnutí s páníčkem je taky fajn... :)


Co Vaši zvířecí miláčci? Také si občas takhle úsměvně ustelou? :)


16 komentářů:

  1. Matýsek je správnej. My žádnou zvířenu nemáme, tak se ráda kouknu na cizí.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Matýsek je zlatíčko, to je vidět, kdo by ho s postýlky vyháněl, že? My teda žádné zvířátko nemáme, ale pejskové od mé sestra taky umí psí kusy. Jedna fenka si s námi i sedla ke stolu a klidně by si dala i kafíčko :-)) Hezké dny D.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, náš Indy tyhle polohy miluje - větrá pupek a moc rád :) Hlavu totálně vykroucenou... :) Ale na gauč a do postele zatím fakt nesmí. Máme ho půl roku, tak uvidíme, co bude dál :) Ale myslím, že pelíšků má u nás víc než dost :) Hezké dny, Jola

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám zvířecí mazlíčky, dva. Jsou to čuňátka a taky si občas takhle větrají kulky :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Jaký pán,takový pes...a kde se válí páníčci nejraději...tak se není čemu divit :-).Bafíka nemáme,jen králíka a ten taky nejraději spí na vršku sedačky ;-).H.

    OdpovědětVymazat
  6. To člověk říká vždycky a potom musí hooodně slevit. Jak by také ne, když mazlíček udělá psí oči. :D
    Podobně spí náš kocour. Kolikrát se divím, že ho nebolí páteř. Mám fotky na blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Lucinko, vidím, že u vás má také Matýsek všude volné pole jako náš Jonášek. Jsou to naši milovaní miláčci. Jonášek zrovna v té poloze spinká vedle mě. Matýsek je moc roztomilý, takový k mazlení.

    OdpovědětVymazat
  8. Luci, název příspěvku mě s chutí rozesmál. Fotky to dokazují, že tomu tak opravdu je :-) Mějte se tam doma všichni krásně Ivana.

    OdpovědětVymazat
  9. No jo, tohle mazlíci dovedou dobře. Náš kocour se taky umí nacpat do neuvěřitelně malých nádob ( jako třeba krabice, košíky apod. ) a zaujímá neuvěřitelné polohy. Až se divím, jak to , že si nezláme vaz.

    OdpovědětVymazat
  10. Naše Peginka si také ráda větrá bříško a líbí se jí, když jí to bříško poškrabeme. Matýsek ví, jak si odpočinout a kde se leží úplně nejlépe. :-D

    OdpovědětVymazat
  11. ...tak hlavně vypadá spokojený pes!

    OdpovědětVymazat
  12. Lucinko, někteří pejskové takto rádi spí - a v posteli je to nejlepší. Já tedy dodržuji do mé postele NE, ale naši psí miláčci odejdou k synovi a tam je jim to dovoleno. Po společně stráveném večeru na sedačce, když zjistí, že se chystám ke spaní se seberou a hupky šupky k synovi do postele a a ni jim to nemusím říkat. Oni vědí, co si mohou dovolit. Přeji ti hezké odpoledne. Iva

    OdpovědětVymazat
  13. No já mám doma takový trochu zvěřinec :-)) V noci se mnou spí mimo kočky v posteli i pes a to má svůj gauč, teda měl to být náš gauč :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Panečku, ten se umí rozvalovat. :-D Je vidět, že mu je u vá hej. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. U vás je to pes, u nás kočičáci. S těmi zvířecími miláčky je to prostě láska na celý život :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)