21. prosince 2016

Ušito s láskou...

... ale asi s miliónem chyb. :) Pod stromeček jsem ušila mamce a babičkám kuchyňskou sadu skládající se z kuchyňské zástěry, chňapky a podložky pod hrnec. Stálo mě to spoustu trpělivosti, nervů, vztekání, párání a vyhozené látky, ale dílo je na světě! :-D Mamka ani babičky šít neumějí, tak snad veškeré ty chyby přehlédnou. :) :)


Cukrovíčko už je také připraveno v krabicích a putuje ke svým strávníkům. :) Dneska nám do práce na ochutnání přinesla cukroví kolegyňka, nejen, že ho má nádherné, ale je skutečně výborné, ještě se mám co učit. :)



U Duhové Katky jsem obdivovala nádherné kreslené andělíčky, snad ji nebude vadit, že jsem si tento nápad a vzor vypůjčila a andílky si také vytvořila. Použila jsem je na dozdobení krabiček s cukrovím. :)


U nás už je tedy napečeno, uklizeno (jakž takž :) ), ušito, dárky jsou zabalené... Nijak jsem se s letošním balením dárků nepárala, tížil mě čas. Jako jmenovky jsme použila roztomilé, i když trochu kýčovité, samolepky z časopisu. :) ....


... zbývá už jen nazdobit stromeček a čekat na Ježíška. :) Nás teď čeká cestování za rodinou, nejdřív z Jablonce do Humpolce a pak do Českých Budějovic... Už se na všechny moc těším. :)

PS: Hrozně mě baví, že teď každý den dávají na ČT1 ve 20:00 hodin českou pohádku, koukám už od neděle a dnes se těším na Peklo s princeznou! :)




20 komentářů:

  1. Lucko, to je nádhery. Maminka i babičky budou mít určitě radost. Už jsem dlouho nic nešila a když se po čase do toho pustím z nutnosti, tak se už také vztekám. Takže si dovedu představit. :-D
    Cukrovíčko máš také krásně a s láskou napečené a zabalené. Opravdu to už u vás doma může Ježíšek zacinkat. já ještě musím dárky zabalit. Andílci na popisky jsou také dobrý nápad a hezky na balíčku vypadají. Tak si Vánoce všichni hezky užijte a v novém roce ať vás provází jen zdraví a štěstí.

    OdpovědětVymazat
  2. Vše je super. Myslím, že maminka i babičky budou mít radost :-) Ať máte cestování a návraty v pohodě. D.
    PS: Pohádky jsou prima, taky každý večer koukám a pak nestíhám blogovat :-)) Luci, měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šité dárky udělají velkou radost :-) Já toho teda ještě spoustu nemám....Přeji vám krásné vánoce a pohodové cestování :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, moc děkuji za milou návštěvu a krásný komentář!!! Ze zvědavosti nakukuji a určitě si Tvůj blog uložím. Máš tady moc krásně :) A co se týče Tvého šití... máš můj obdiv. Náhodou, celá souprava vypadá nádherně. A mimochodem... žasnu nad Tvým cukrovím :) Přeji pohodové a krásné dny! Jola

    OdpovědětVymazat
  5. Lucko, moc hezky si to ušila, určitě takovým dárkem potěšíš a uděláš radost :-) Cukroví vypadá taky lákavě :-) Tak príma vánoce s rodinou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to krásné. Cukroví i zástěry.
    Šťastnou cestu na svátky ...

    OdpovědětVymazat
  7. Lucinko, to jsou krásné dárky. Určitě budou babičky nadšené - zvláště když neumí šít, tak tě určitě moc pochválí, jaká jsi šikulka.:-)
    Iva

    OdpovědětVymazat
  8. Ručně vyrobené dárky jsou stejně ty pravé,vánoční.Šikovné ruce máš ;-).A to cukroví,radost pohledět.Přeju krásné svátky a na cestách napříč republikou jen samé suché cesty bez nepříjemných překvapení.H.

    OdpovědětVymazat
  9. Luci, krásné sady, pochybuji, že Tvá maminka s babičkami najdou nějakou vadu! Věřím naopak, že udělají obrovskou radost, alespoň u nás to tak vždycky u vlastnoručně vyrobených dárků bývá :-) Přeji šťastné cestování za rodinou a krásné svátky, plné pohody a klidu. A.

    OdpovědětVymazat
  10. Lucko, to je nádhera! Ušité kuchyňské sady, cukrovíčko jako z alabastru, nádherné aranžerské práce... všechno máš krásné a obdarovaní tvou píli určitě ocení. :-)
    Děkuji, žes navštívila můj blog a dala o sobě vědět.
    Přeji krásné a pohodové vánoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  11. Na jeden dárek jsem si u tebe Luci, vzala mustr a koupila tu knihu "Babičko vyprávěj". Zástěrky se mi líbí taky moc, ale tady můžu jen tiše závidět a obdivovat tvé umění. Já totiž také nešiju. Ocenění jistě dojde i tvé cukrovíčko s andělíčky. Tak šťastnou cestu za rodinou a pohodu u večerních pohádek!

    OdpovědětVymazat
  12. No páni, to jsou Lucko dokonalé přípravy:-))))...to bude u vás radosti. Tak ať jsou u vás šťastné a veselé!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Dárky ušité s láskou jsou krásné už jen tím...Krásné vánoce a v novém roce jen to nejlepší všem....

    OdpovědětVymazat
  14. Lucie, je to nádhera - soupravička se ti vážně moc povedly!!! Obdarované budou nadšené a pyšné! Přeji Ti krásné a poklidné prožití svátků a mnoho dobrého v novém roce...

    OdpovědětVymazat
  15. Lucinko, přeji ti krásné sváteční dny, plné pohody a milých setkání.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  16. Přeji krásné vánoce a pohodu EVA

    OdpovědětVymazat
  17. Ten text s andělem je moc pěkný. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se ti to povedlo. Taky bych přehlédla chyby. A i kdybych nějaké čirou náhodou zjistila, co na tom, však ručně dělaný dárek je ten nejhezčí, protože je dělaný s láskou.

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkné fotky.. ty zástěry určitě udělaly radost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)