18. prosince 2016

Biatlonová mánie zblízka

Dnes jsme byli součástí 35 000 fanoušků, kteří dorazili na Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě. Byl tam skutečně šrumec ( a taky hrozná zima :D ), byl to úžasný zážitek, zažili jsme skvělou atmosféru a jako třešnička na dortu Gábina Koukalová v hromadném startu žen vybojovala zlatou medaili, paráda!! Mezi muži se opět prosadil skvělý Martin Fourcade z Francie :)


Ačkoliv mi palce u nohou rozmrzají ještě teď, byl to báječný zážitek a těším se zas na příští rok! :)
Sledujete i vy biatlon? Fandíte... ? :)



17 komentářů:

  1. Sledujeme a fandíme. A i v TV bylo vidět, jak úžasná byla v Novém Městě atmosféra. A vítězství Gábiny bylo skvělé (i když ke konci jsem měla strach, jestli jí Dahlmeierová nestáhne, jela jako drak; bylo super, že to Gábina ustála)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já už se taky lekla, že ji nakonec Dahlmeierová předjede, byla skutečně odhodlaná. To je také neuvěřitená bitlonistka... :)

      Vymazat
  2. Nesledovala jsem, ale zaregistrovala jsem to nádherné vítězství v novinách.
    Ta atmosféra na místě je vždy úžasná, byli jsme v Harrachově na MS ve skocích a nikdy na to nezapomenu.

    OdpovědětVymazat
  3. Sledovali jsme bedlive, i nas 6lety syn ted zna pravidla biatlonu, dokonce i jmena nejen Cechu, ale i Francouze. Bylo to uzasne. Divaci vykouzlili bajecnou kulisu.:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maci, jméno Francouze se mi také pamatuje moc dobře, a to nejen kvůli tomu, jak skvělý je to sportovec, ale i díky tomu, jaky je to fešák!! :-D :))

      Vymazat
  4. Tak já nesleduju :-), ale věřím, že to muselo mít skvělou atmosféru. Luci měj se hezky D.

    OdpovědětVymazat
  5. Sledujeme a fandíme celá rodina :o)
    Přímo v dějišti jsme nebyli, ale i z TV byla cítit skvělá atmosféra a těch vlajek - krása. Možná se někdy v roce 2018 v NMnM potkáme :o)

    OdpovědětVymazat
  6. No jasně, že sleduji a fandím, Gábina je nejen krásná holka, ale i moc šikovná sportovkyně a to platí pro všechny naše biatlonisty. Vidět závody na vlastní oči a moct si zafandit naživo, musel být skvělý zážitek!

    OdpovědětVymazat
  7. Biatlon sledujeme občas, nijak to nehrotíme. Ale jsme pyšní, že naše elita pochází hlavně z Jablonce :).

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsme fandili,i vlaječky dcera vyrobila.Biatlon miluje manžel i dcera.Ale včela strhli i mě a hulákala jsem "Gabčo jed" i já, bohužel jen v obýváku ;-).Naživo to musela být pecka!.Krásné dny předvánoční.H.

    OdpovědětVymazat
  9. nejdřív bych se chtěla omluvit za určitou neslušnost a to v tom, že ač ty ke mě chodíš docela pravidelně, já jsem k tobě nakoukla až teprve teď. Jde o to, že mi v mnoha případech komentuje stejnojmenná čtenářka a když si kliknu na blog, vylítnou na mne nějaké reklamní stránky. proto většinou na takové weby, které vypadají že by mohly být právě ty reklamní nelezu. Což bohužel jsem si o těch tvých myslela taky :-(. Jsem ráda že jsem se zmýlila a vím už teď že to je pěkný blog :). No a ke článku, dcera je velká fanynka biathlonu a nikdy neopomene sledovat závody při jakékoli příležitosti, ať je to olympiáda nebo Světový pohár nebo MS. Tak není to tak daleko od nás, co se vyskytuje město Letohrad kde je, krom Liberce, soustředěná druhá část našich nejlepších reprezentantů a ti povětšinou pocházejí z našeho regionu.Tudíž je v tom taky určitá stavovská čest. Já se také občas ráda podívám, tedy pokud nezapomenu. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vendy. :-) Také jsem si všimla komentářů od určitých uživatelů, kteří místo odkazu na svůj web odkazují na reklamní stránky.... Jsem ráda, že jsi ke ně zavítala! :-)

      Vymazat
  10. Lucinko, to věřím, muselo to být skvělé, Gábince fandím moc, je to sympatická a šikovná sportovkyně. Ale než rozmrzneš, asi to ještě chvíli trvalo, viď? Hlavně, že to stálo zato.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ZBLÍZKA, to muselo být prostě úplně nejnejnejlepší! :)
    Měj se krásně Luci:)
    A

    OdpovědětVymazat
  12. Taky si myslím, že zblízka, to musí být úžasný zážitek :-) Jinak já jsem teda ostuda a musím se přiznat, že nesleduji.....sport jde trošku mimo mě....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však každý má jiné zájmy. :) Já jsem k biatlonu čuchla také teprve tak před 3 lety, dříve jsem pomalu ani netušila, že takový sport existuje. :D Teď ho sleduji ráda. :)

      Vymazat
  13. Lucko, to musel být zážitek! My sledujeme biatlon jen v televizi, zato pravidelně, dokonce letos i tipujeme v biatlonové soutěži, naši jsou skvělí, moc jim fandíme,
    Marcela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)