4. října 2016

Podzimní tvoření a naše zahrádka

Vzhledem k tomu, že jsme se přestěhovali do bytu, tak jsem loni tvořila dekorace opravdu poskrovnu. Nebyl na to prostor a kvůli pracovnímu vytížení bohužel ani čas...
Tady malá ukázka podzimního tvoření z loňských let... :)

Dušičkové věnečky. Letos také musím jeden připravit pro dědu. :)

Naše loňská podzimní výzdoba v chodbě. 


Letos se zase konečně budu moci na (především) vánoční dekorování vrhnout, jelikož má pracovní doba se konečně ustálila a já končím v práci v půl 3 a hlavně - sehnali jsme zahrádku, kde mohu to své tvoření spáchat! :) Tak dlouho jsem hledala nějaký pronájem alespoň malé zahrádky... Některé k mání byly, ale pouze na prodej a to jsme my, vzhledem k tomu, že se jednou zase chceme vrátit na jih, nechtěli. Ale kdo si počká, ten se dočká. :)
A tak jsme se i my dočkali, zahrádku máme pronajatou na klidném místě ve Vesci u Liberce, hned na začátku krásné chatové a zahrádkářské oblasti nedaleko rybníka Tajch, který v létě přímo vybízí k parádní koupačce. :)
Zatím ji dáváme do kupy, museli jsme zbořit staré králíkárny, a tak se nám tu kupí haldy dřeva, starých plechů, kamenů a podobně. Na dřevo již máme zájemce, s ostatním musíme do sběrného dvora. 


K dispozici máme také malou chatičku, do které si dáme nějakou válendu a občas zde budeme moci i přespat, a dále pak boudu na zahradní nářadí, která se taky hodí. Už se těším, až si na zahrádce budeme v létě lebedit. :) 


Matýsek je na zahradě taky šťastný. Vyběhá se do sytosti, může tu řádit s míčkem, pozorovat pejsky v okolí... a to mu ke štěstí stačí. :)


Nevím jak u vás, ale u nás dnes leje jako z konve. Ale nenechte si kvůli tomuhle uplakanému dni zkazit náladu a užijte si ho. :)
                                                             Mějte se fajn! :) 





15 komentářů:

  1. Lucko, moc děkuji za návštěvu mého blogu a inspiraci k tvorbě podzimních věnečků, máš je překrásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Lucko,věnečky jsou nádherné,krásně sladěné.Pročítala jsem Tvůj blog,fotky z výletu na Královku jsou moc pěkné.Matýsek nemá chybu...musí to být divoch.-))
    No a byt se vám moc povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Lucko,věnečky jsou nádherné,krásně sladěné.Pročítala jsem Tvůj blog,fotky z výletu na Královku jsou moc pěkné.Matýsek nemá chybu...musí to být divoch.-))
    No a byt se vám moc povedl:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, věnečky jsou moc pěkné, tohle tvoření jsem ještě nezkoušela. I byt máte hezky zařízený, nakoukla jsem :-)) Krásný den D.

    OdpovědětVymazat
  5. Júú, to jsou krásné dekorace. Blahopřeji k pronájmu zahrádky. Je na pěkném místě, a když v budoucnu chcete spíše na jih, je tohle ideální volba. Matýsek je určitě nadšený, je to na něm vidět. A mít koupání nedaleko, to je přímo sen.

    OdpovědětVymazat
  6. Zjistila jsem, že jsem přišla o pár tvých nových článečků, když jsi byla na blogu.cz, nechávala jsem si avíza posílat do mailu, teď si tedy musím vzpomenout sama. ;-) Viděla jsem i vaše nové bydleníčko a je to moc krásné a útulné. Vidím i nového pejska, vzpomínám si, že jsem u tebe na blogu vídávala malou "jokšírku".

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věnce,krásná výzdoba a krásné nadšení:)!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Lucinko, máš krásné záhlaví blogu a věnečky se mi také moc líbí. Zahrádka je fajn, určitě se Matýsek vyřádí - je to fešák:-).
    Měj se moc hezky Iva

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Lucinko, máš krásné záhlaví blogu a věnečky se mi také moc líbí. Zahrádka je fajn, určitě se Matýsek vyřádí - je to fešák:-).
    Měj se moc hezky Iva

    OdpovědětVymazat
  10. Lucko,na věnečky ty jsi byla vždycky odbornice a tyhle jsou zase překrásné.
    Moc se mi líbí i tvoje dekorace na chodbě.
    No a mít zahrádku je velká výhra,věřím,že si ji užijete nejen v létě.

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní paráda parádních místeček. Jsi moc šikovná a já věřím, že až zprovozníte i zahrádku, bude to eňo ňuňo :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné! Šikovné ruce, a cit v oku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu. :)